torsdag den 5. februar 2009

Tilbage til paradiset

Så er vi tilbage i kaos midt i den gamle bydel i Hanoi. Det skal opleves - det kan ikke forklares. Jeg sidder pt i receptionen på vores hotel hvor børnene spiller Nintendo DS med portien.


Udenfor myldrer det med mennesker. Knallerterne og bilerne larmer højt. Handlende sidder på fortorvet eller går rundt med deres forretning over skulderen - det kan for eksempel være suppen Pho (fø) som basalt set er en velsmagende oksekødssuppe.


Vi ankom kort efter frokost og efter en lang køretur fra lufthavnen - turen er lang fordi man kører ca 40 km/t ad motorvejen som er befolket af køer, lastbiler, knallerter med 1.000.000 æg bagpå mv. Vi spiste frokost tæt på hotellet og tog en eftermiddagslur men børnene spillede Nintendo DS.

Et besøg på den franske cafe ved søen er et must. Priserne er dog steget 30% på et år så det er efterhånden danske priser.





Til aftensmad tror jeg vi overgik selv Kurt. Vi endnu med at købe en rødvin til maden som kostede mere end halvdelen af det samlede måltid. Det har vi ikke prøvet før.

1 kommentar: