mandag den 9. februar 2009

Hanoi - store pakkedag. Singapore og sushi

Dagen blev døbt store pakkedag. En hel del skulle pakkes herunder den ambrøst som vi antager vi ikke får med i flyet som håndbagage. De lokale Thai-folk bruger den til at jage høns på markerne med. Uhyre effektiv. Ambrøsten var ikke dyr - men vi var nødt til at anskaffe os en ekstra kuffert til ambrøsten.

En sidste tur til det lokale marked tæt på vores hotel og ved 11-tiden gik turen til lufthavnen.




Flyet afgik planmæssigt kl 13:30 og vi ankom planmæssigt til Singapore lidt i 6. Flyet var en Boeing 777 - samme type fly som vi fløj i fra København. Største forskel var at de fleste passagerer ikke var mødt op - så vi havde alle 3-4 sæder at ligge og sove på. Ville være fantastisk hvis det var sådan det var til København.



Vi tjekkede ind på hotel Carlton og tog derefter en svømmetur i poolen.













Derefter gik turen til Chinatown. Vi ville dog starte med sushi hvilket var som at forsøge at bestille røde pølser på en fransk gourmet restaurant. Vi måtte derfor trave tilbage til Center Mall hvor der var adskille japanske restauranter. Bestilling af sushi er heller ikke enkelt. Vi ville gerne have lakse-ruller til Sofie - men det kunne vi simpelthen ikke få på nogle af de 5-10 restauranter vi forsøgte os på. Vi endte derfor med en menu - spis så meget du kan - af sushi og andre japanske lækkerier. Det var rigtigt godt og vi blev godt mætte. Klokken blev mange inden vi kom tilbage til Chinatown så det blev kun en kort tur rundt i området og derefter hjem i seng.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar